Menu

Træningstider efterår 2018

image
19. august 2018 kl. 20:56

Så kom tiderne på plads og er gældende til og med uge 41

Tiderne kan ses under fanen Information.

 

OBS - ændringer i nogle tider pga. tørken, som var meget hård ved banerne!

Vigtig meddeles til alle hold

Det har været en fantastisk sommer
Det betyder for vores fodboldbaner, at de ikke har fået den vand de har brug for og vi skal skåne dem mest muligt. Men heldigvis prøvede vi jo det sidste år, og her var i alle rigtig gode til at tage hensyn til baner og andre hold i klubben. Derfor prøver vi det igen nu, her i efteråret igen, selv om det er med modsat fortegn.
Træningen foregår som den er planlagt i det skema der er lagt op under Træningstider, eneste undtagelse er U 15 drenge, U19 og senior der træner sammen med andre hold på kunst. Her må i klemme jer lidt sammen.


For at beskytte banerne mest muligt opfordr jeg jer, der træner på græs til at vende banerne i træner på sådan at græsset bliver slidt mindst. 
Hjemme kampe planlagt i Bramdrupdam spilles på græs. Det gælder Oldboys (DBU og DGI), U 14, U13, U 12, U10, U9, U8, U7, U6, både piger og drenge.

Hjemme kampe planlagt i Bramdrupdam der spilles på kunst er Senior, U 19 D, U18 P, U17, U15 og U11 P.
Det er de hold der slider mest på vores græs baner, og senior er dem der dårligst kan klare de hårde baner. (Oldboys spiller korter kampe og løbe så lidt, de umuligt kan nå at få ondt i benene af den årsag.)


I skal alle være opmærksomme på at ned ved omklædningsrummet hænger der en plan med ugens kampe (som hallen hænger op om mandagen) og selv om i har fået en trænings tid kan det være der bliver afholdt en kamp der, hvor i har trænings tid. Så bliver i nød til at flytte træning til en bane der ikke er optaget. Jeg beklager men det har været umuligt at undgå kampe i trænings tiden. Det er noget de hold der træner på kunstgræs og bane 5, skal være særligt opmærksomme på.

Med håb om et godt og solrigt efterår


Venligst Ole Kampfordler.